Telefonnummer kundtjänst 08‑744 44 33   E‑post info@driftia.se

Vi söker ytterligare en lagspelare till vår kundtjänst

OM TJÄNSTEN: Vår kundtjänst är företagets ”ansikte utåt” som har kontakt med fastighetsägare, boende, entreprenörer, medarbetare och besökare. Vi har ofta många bollar i luften och har en central och viktig roll. Som vår kollega inom kundtjänst kommer du att jobba på vårt nyrenoverade kontor i Älvsjö. Våra arbetstider är vardagar 07.00-16.00.

OM OSS:
Vi har nyss firat 25 år som serviceföretag och ser framtiden an med tillförsikt med fortsatt utveckling i en takt som både passar våra kunder och oss. Vi är ca 70 medarbetare inom olika yrkesroller inom service, teknik och administration.

ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna består till stor del av kundkontakter via telefon och mail, orderläggning i våra system, planering tillsammans med våra arbetsledare inom olika yrkesgrupper, ta emot besökare och finnas till hands till våra fastighetsskötare m.fl. Vi är där vi behövs, men största arbetsuppgiften är att kommunicera med våra kunder.

VI SÖKER:

En kollega som är utåtriktad, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta men tycker även om att arbeta självständigt. Du ska ha förmågan att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du har erfarenhet av fastighetsbranschen är det ett försprång, men vi värderar arbetslivserfarenheten av kundtjänstrollen mer.

KVALIFIKATIONER:

Du har minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet av kundbemötande från kundtjänstmiljö, telefonväxel eller callcenter.
Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska, även via skrift.
Du har goda kunskaper i Officepaketet
Du har en god datavana och tycker om att jobba i olika system
Du är van med många bollar i luften, tvära kast och är bekväm med att prioritera.

VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN TILL MIG:

Åsa Hemmälin, kundtjänstanvsarig Asa.Hemmalin@driftia.se

Nyheter

Information om hur vi i förekommande fall behandlar dina personuppgifter

Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med att lämna dina personuppgifter till oss i de fall det krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig/er samt upprätthålla vår affärsrelation.

Läs mer »
Erbjudande

Om du vill utnyttja ROT-avdraget

Vi ber dig då att meddela detta till oss innan arbetet beställs.

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »