Telefonnummer kundtjänst 08‑744 44 33   E‑post info@driftia.se

Rätt inomhustemperatur med modern teknik

Får vi hjälpa till att sänka era uppvärmingskostnader?

Tack, det gör vi gärna. Driftia har nyligen inlett ett samarbete med en av de marknadsledande aktörerna för prognosstyrning av värmesystem i flerfamiljshus.

Med hjälp av konstant information från SMHI får reglerutrustningen rätt information i rätt tid. Med prognosstyrning sparar du pengar samtidigt som du får en jämnare temperatur inomhus. Erab:s prognosmottagare tillsammans med SMHI:s ET-prognoser är en unik metod för optimal värmereglering. Här finns det pengar att hämta för dig som är fastighetsägare. Ett enkelt och effektivt redskap för optimering av energiåtgången i din fastighet. Tillsammans med SMHI får du tillgång till modern webbaserad teknik som ger dig möjligheten att själv följa/ändra din anläggning via Internet. Vill du veta mera om produkten och installationen är du välkommen att kontakta

Peter Almroth , peter.almroth@driftia.se  på vårt kontor, Peters direktnummer är 070-412 19 41.

Ta chansen att en gång för alla ta kontroll över era uppvärmningskostnader med ett driftsäkert system med låga installationskostnader.

//ML

Nyheter

Vi söker ytterligare en lagspelare till vår kundtjänst

OM TJÄNSTEN: Vår kundtjänst är företagets ”ansikte utåt” som har kontakt med fastighetsägare, boende, entreprenörer, medarbetare och besökare. Vi har ofta många bollar i luften och har en central och viktig roll. Som vår kollega inom kundtjänst kommer du att jobba på vårt nyrenoverade kontor i Älvsjö. Våra arbetstider är vardagar 07.00-16.00.

Läs mer »
Erbjudande

Vi bygger vidare, Driftia El AB söker ytterligare en serviceelektriker

Vi söker dig som är självgående och har minst 5 års erfarenhet av service och installationsarbete samt innehar B körkort och ECY certifikat

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »