Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Rätt inomhustemperatur med modern teknik

Får vi hjälpa till att sänka era uppvärmingskostnader?

Tack, det gör vi gärna. Driftia har nyligen inlett ett samarbete med en av de marknadsledande aktörerna för prognosstyrning av värmesystem i flerfamiljshus.

Med hjälp av konstant information från SMHI får reglerutrustningen rätt information i rätt tid. Med prognosstyrning sparar du pengar samtidigt som du får en jämnare temperatur inomhus. Erab:s prognosmottagare tillsammans med SMHI:s ET-prognoser är en unik metod för optimal värmereglering. Här finns det pengar att hämta för dig som är fastighetsägare. Ett enkelt och effektivt redskap för optimering av energiåtgången i din fastighet. Tillsammans med SMHI får du tillgång till modern webbaserad teknik som ger dig möjligheten att själv följa/ändra din anläggning via Internet. Vill du veta mera om produkten och installationen är du välkommen att kontakta

Peter Almroth , peter.almroth@driftia.se  på vårt kontor, Peters direktnummer är 070-412 19 41.

Ta chansen att en gång för alla ta kontroll över era uppvärmningskostnader med ett driftsäkert system med låga installationskostnader.

//ML

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »