Telefonnummer kundtjänst 08‑744 44 33   E‑post info@driftia.se

Rätt inomhustemperatur med modern teknik

Får vi hjälpa till att sänka era uppvärmingskostnader?

Tack, det gör vi gärna. Driftia har nyligen inlett ett samarbete med en av de marknadsledande aktörerna för prognosstyrning av värmesystem i flerfamiljshus.

Med hjälp av konstant information från SMHI får reglerutrustningen rätt information i rätt tid. Med prognosstyrning sparar du pengar samtidigt som du får en jämnare temperatur inomhus. Erab:s prognosmottagare tillsammans med SMHI:s ET-prognoser är en unik metod för optimal värmereglering. Här finns det pengar att hämta för dig som är fastighetsägare. Ett enkelt och effektivt redskap för optimering av energiåtgången i din fastighet. Tillsammans med SMHI får du tillgång till modern webbaserad teknik som ger dig möjligheten att själv följa/ändra din anläggning via Internet. Vill du veta mera om produkten och installationen är du välkommen att kontakta

Peter Almroth , peter.almroth@driftia.se  på vårt kontor, Peters direktnummer är 070-412 19 41.

Ta chansen att en gång för alla ta kontroll över era uppvärmningskostnader med ett driftsäkert system med låga installationskostnader.

//ML

Nyheter

Information om hur vi i förekommande fall behandlar dina personuppgifter

Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med att lämna dina personuppgifter till oss i de fall det krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig/er samt upprätthålla vår affärsrelation.

Läs mer »
Erbjudande

Om du vill utnyttja ROT-avdraget

Vi ber dig då att meddela detta till oss innan arbetet beställs.

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »