Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

All personal som arbetar på Driftia har vid sin anställnings början samt på våra återkommande arbetsplatsmöten informerats om företagets intentioner och mål

Att

i de beslut vi tar och i de handlingar vi utför ta miljöhänsyn så att vi genom ständiga förbättringar minskar vår miljöpåverkan och förebygger föroreningar inom vår verksamhet.

Att

vi skafölja lagar och förordningar samt samarbeta med myndigheter, kunder och organisationer så att vårt miljöarbete utformas i enlighet med samhällets övergripande miljömål.

Att

sträva efter att kontinuerligthöja vår miljökompetens, att genom vårt engagemang i vårt dagliga arbete försöka påverka våra kunder och leverantörer till beslut som minskar vår miljöpåverkan.

Att

vi bidrar till en hållbar utveckling i samhället och att vi uppfattas som ett trovärdigt alternativ gällande miljöpåverkan inom vår bransch och för vår verksamhet.

Vi ber att få nämna några exempel på åtgärder och handlingar ur vår dagliga verksamhet:

  • Vi eftersträvar att använda ändamålsenliga och bränsleeffektiva fordon inom vår verksamhet.
  • Vi har rutiner för att samla in uttjänt material för deponering och eller återvinning.
  • Vi startade 2014 ett utbildningsprogram med ett konsultföretag ang. ISO certifiering för miljöarbetet beräknas ske under 2016/2017.
  • Vi har avtal med samarbetspartners gällande återvinning av uttjänt material samt deponering av farligt avfall.
  • Vi ska i första hand inom uppdraget välja arbetsmetod och ämnen i enlighet med Kemikalieinspektionens prioriteringsguide: http://www2.kemi.se/templates/PRIOframes____4045.aspx

 

 

 Peter Almroth

 

 

 

 

 

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »